WissMedia is in januari 2015 opgericht door Jasper Wiss. Onder WissMedia vallen alle journalistieke werkzaamheden van Jasper. Deze werkzaamheden worden zowel online als offline uitgevoerd. Momenteel ligt de focus op sport en streamingdiensten.

Journalistiek en sport

Sport is altijd belangrijk geweest voor Jasper. Voetballen doet hij al vanaf zijn vijfde onafgebroken voor sv Houten, maar daarnaast heeft hij altijd interesse gehad in andere sporten. Formule 1, zwemmen, tennis, wielrennen en schaatsen zijn sporten die hij graag volgt. Daarnaast worden de Olympische Spelen op de voet gevolgd.

Een andere interesse van Jasper was het schrijven van artikelen en nieuwsberichten. De keuze voor de School voor Journalistiek was na het behalen van zijn HAVO-diploma dan ook snel gemaakt. Via een aantal online projecten mocht hij al snel aan de slag voor de sportredactie van de Gooi- en Eemlander. Hij begon met artikelen over volleybal en al snel kwam hier ook het amateurvoetbal uit de regio bij.

SEO en online activiteiten

Na één jaar School voor Journalistiek wijzigde Jasper van studie. Hij koos voor Sport, Management & Ondernemen. Tijdens deze studie ontwikkelde hij een interesse voor ondernemen en in het bijzonder op online-gebied. Met behulp van SEO (Search Engine Optimization) zijn in samenwerking met Alex van Vogelpoel een aantal succesvolle projecten opgezet. Netflix-Nederland.nl en Streamingaanbod.nl zijn hiervan twee concrete voorbeelden.

Je kunt hier contact opnemen met WissMedia